Kategorija: Karijere

Ivan Marić novi ravnatelj Srca | Karijere | rep.hr
Karijere

Ivan Marić novi ravnatelj Srca

Marko Posavec ovjereni voditelj projekta

Marko Posavec ovjereni voditelj projekta | Karijere | rep.hr

Marko Posavec novi je ovjereni voditelj projekta u Omega softwareu s položenom C razinom (Certified Project Manager/IPMA LEVEL C) prema međunarodnom sustavu ovjere projektnog managementa.

Teva postavlja svoje ljude u NO Plive

Teva će na sljedećoj Glavnoj skupštini Plive promijeniti sastav Nadzornog odbora tvrtke, te će u njega postaviti svoje ljude: Chaima Hurvitza iz Izraela, te Gertjana Noordermeera i Hansa de Heusa iz Nizozemske. 

Kadrovske promjene u KING ICT-u

Kadrovske promjene u KING ICT-u | Karijere | rep.hr

KING ICT doživio je nedavno kadrovske promjene u Upravi. Dosadašnji član Uprave Ivan Malić prešao je u Nadzorni odbor, Plamenko Barišić ostaje u Upravi, dok je na poziciju direktora za operativno poslovanje došao Dinko Vranješ, koji je do sada bio voditelj Sektora korisničkih rješenja i programa.

Cvetković prešla u Relatum

Ana Cvetković postala je nova direktorica u PR agenciji Relatum, javlja Poslovni.hr

Ekskluzivno: Srića se vraća u politiku, Kregar hoće gradonačelničku fotelju

Velimir Srića najavio je na nedavnom predavanju u Europskom domu svoj veliki povratak u politiku, a u prilog toj izjavi ide i sastanak održan u subotu na Pravnom fakultetu, na kojem su zbog dogovora o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima uz Sriću sudjelovali Josip Kregar, Igor Rađenović i mnogi drugi.

Ruža Ercegović u upravi Erste&Steiermarkische S-Leasinga

Ruža Ercegović dobila je odobrenje Hanfe za imenovanje na mjesto člana prave Erste & Steiermarkische S-Leasinga.

Sanja Bašić proglašena tajnicom godine

Sanja Bašić proglašena tajnicom godine | Karijere | rep.hr

Tajnica Sanja Bašić iz samoborske tvrtke Xella porobeton proglašena je najboljom hrvatskom tajnicom 2008. godine na izboru u organizaciji časopisa Tajnica.hr i tvrtke Heraklea, piše Business.hr

Vesna Lončar članica uprave u Prvoj generaciji

Vesna Lončar (1970) dobila je odobrenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga za imenovanje na mjesto člana Uprave u Prvoj generaciji.

Marija Rebić u upravi Era kapitala

Marija Rebić (1977) dobila je odobrenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga za imenovanje na mjesto članice Uprave društva Era kapital

Dinka Karakašić na čelu korporativnih komunikacija Siemensa

Dinka Karakašić nova je direktorica korporativnih komunikacija Siemensa nakon što je na to mjesto prešla s pozicije dosadašnje glasnogovornice, piše Poslovni.hr.