Politika objava

Glavna ideja koja se krije iza objave članaka na IT portalu rep.hr, jest pružiti čitateljima korisne i neovisne informacije iz područja IT-a u Hrvatskoj, pri čemu su u prvom planu sadržaji koji bi mogli zanimati developere.

OBJAVA ČLANAKA


Tijekom objave sadržaja od 2009. do 2013. godine politika objava nije u dovoljnoj mjeri išla u komercijalnom smjeru, zbog čega je portal napravio pauzu od sredine 2013. godine do druge polovice veljače 2018. godine kad nastavlja s radom. Većina sadržaja na portalu bit će razne informacije koje objavu zaslužuju zbog njihove zanimljivosti, no, kao i ranije, objavljivat ćemo i vijesti i informacije u interesu naših sponzora trudeći se da budu što objektivnije i zanimljivije. U slučajevima kad objavljujemo sadržaje koje je napisao sponzor, koristit ćemo oznaku "sponzorirani članak", a kad objavljujemo plaćene sadržaje koje smo mi napisali, koristit ćemo oznaku "rep.hr native". A kako bismo bili maksimalno transparentni i u skladu s člankom 20. Zakona o medijima, u dnu ovog teksta objavljivat ćemo popis tvrtki koje su od druge polovice veljače 2018. godine na dalje surađivali s nama na neki komercijalni način (plaćanjem bannera, uzimanjem profila na stranici, plaćanjem nekih usluga i slično).

OBJAVA OGLASA

Točan datum nastavka objave oglasa za posao kao i cijene te uvjete postavljanja oglasa objavit ćemo uskoro.

OBJAVA DOGAĐAJA

Objava događaja u kalendaru događaja je besplatna, a naglasak je na IT konferencijama, meetupima, hackathonima, sajmovima poslova i sličnim događajima te ćemo gotovo sve događaje tog tipa rado uvrstiti u kalendar.  Ne snosimo odgovornost za eventualne greške, što uključuje i vrijeme događaja koje povremeno zna biti krivo uneseno u situacijama kad organizator nije naznačio vrijeme početka i završetka događaja.