Omega Software

Više od 20 godina Omega Software d.o.o. je predvodnik hrvatskog IT-ja, s naglaskom na kvalitetu i tehnologiju, a s ciljem stvaranja najučinkovitijih poslovnih rješenja.

OSNOVNI PODACI O TVRTKI
Web stranica: Omega-software.hr
Godina osnutka: 2001.
Lokacija tvrtke: Kamenarka 37, 10 010 Zagreb
Broj zaposlenih: oko 135
Uprava tvrtke: Ivica Kujundžić-Lujan, Željko Tandarić, Goran Mihalić

DJELATNOST
Više od 20 godina Omega Software d.o.o. je predvodnik hrvatskog IT-ja, s naglaskom na kvalitetu i tehnologiju, a s ciljem stvaranja najučinkovitijih poslovnih rješenja. Kontinuirano realiziramo custom made rješenja prema željama korisnika, implementiramo vlastite ERP-ove i digitaliziramo poslovanja.

Razvijamo, između ostaloga, Internet of Things tehnologije budućnosti, mijenjajući način na koji interaktiramo s gradovima. Trenutno naš tim broji preko 130 stručnjaka iz raznih područja. Iz godine u godinu povećavamo obujam poslovanja i kroz tendenciju rasta želimo svoje poslovanje obogatiti najkvalitetnijim zaposlenicima.

U Omegi Software ne pratimo trendove nego ih interpretiramo i stvaramo. 

Koristimo prednosti novih tehnologija kako bi olakšali svakodnevno poslovanje i donijeli pozitivne promjene u radu naših korisnika. Omegaše pokreće znatiželja, želja za znanjem i stvaranjem novih ideja. 

Radimo vrhunske aplikacije, ali još bitnije – vodimo naše korisnike kroz cijeli put digitalne transformacije. Naši stručnjaci su slojeviti i fleksibilni pa tako omogućavamo našim korisnicima da unaprijede svoje poslovne modele, automatiziraju poslovne procese i dobiju rješenja koja daju dodanu vrijednost njihovom poslovanju.

Od 2018. godine u naš portfolio dodali smo i Proizvodnju LED rasvjete  pod imenom LEDA. Brend je usmjeren na razvoj i proizvodnju LED rasvjete za vanjsku i unutrašnju uporabu. U proizvodnji koristimo najsuvremenije specijalne opreme, alate i mjerne instrumente te raspolažemo razvojnim laboratorijem i kompletnom automatskom proizvodnom linijom, a misija LEDA-e je ponuditi kvalitetan i energetski učinkovit proizvod, kako bi se trend nepotrebnog trošenja energije promijenio, bez kompromisa u kvaliteti ili funkciji. Dodatkom naših vlastitih softverskih rješenja činimo LEDA-ine proizvode baš, baš pametnima.

ATMOSFERA
• stalno bacamo fore 
• kada radiš od kuće ne tjeramo te da pališ kameru  (baš uvijek) 
• petkom radimo do 14,00 sati, a i s dolascima smo fleksibilni
• osiguran je zdrav i manje zdrav doručak, kava, čaj, cedevita, opremljene kuhinje u kojima i sami možete isprobavati vlastite specijalitete, a ako se usudite – i one od kolega (ako vam ih ponude, no food theft allowed!)
• organiziramo redovite mini proslave nakon uspješnog sprinta, puštanja sustava u produkciju ili kako bismo se nagradili za trud i malo povisili razinu šećera 
• kod nas i mladi ali i oni malo stariji vole sport pa na raspolaganju imamo teretanu, stolni tenis, biljar, opremljenu konobu za interne proslave i obilježavanje rođendana, neizostavan Multisport
• volimo cijeli svijet, ali volimo i svijetu pokazati tko smo
• suradnjom s europskim, azijskim i američkim partnerima i klijentima svakodnevno ističemo i pokazujemo „Hrvatsku pamet“; s ponosom podržavamo i sponzoriramo mlade nade u hrvatskom IT-ju: učenike, studente i start-up kompanije te na taj način pomažemo razviti svijetlu budućnost hrvatskog IT sektora
• kontinuirano ulažemo u obrazovanje naših zaposlenika u raznim interesnim područjima, učimo o novim metodologijama rada i svjetskim tehnologijama te ih primjenjujemo u svakodnevnom radu
• svjesni smo da kao tvrtka nemamo odgovornost samo prema našim zaposlenicima, već i prema okruženju u kojem poslujemo – želimo ostaviti pozitivan trag te vratiti dobro društvu, stoga kroz godine ulažemo u brojne dobre prakse i aktivnosti

TEHNOLOGIJE KOJE VOLIMO
Angular, Elastic, GIT, Javascript, iQuery, Kafka, Microsoft Stack  (C#/ASP.NET MVC/SQL/ASP.NET Core 5.0/SSRS), MSSQL, Node.js, React.js

ZAPOŠLJAVANJE
Naši djelatnici su naša najveća snaga. Ponosimo se razvijanjem hrvatskog gospodarstva te zapošljavanjem pametnih i sposobnih ljudi.

Naš stalno rastući tim trenutno broji 135 full-time zaposlenika te time spadamo u srednje poduzeće.

Selekcijski proces uključuje razgovor/intervju, a može uključivati i psihologijsko testiranje i tehnički zadatak koji se rješava kod kuće.  

DODATNI BENEFITI
Fleksibilno radno vrijeme i mjesto rada, radno vrijeme petkom do 14:00, financijska potpora za rođenje djeteta, mogućnost sudjelovanja poslodavca u snošenju troška edukacije/školovanja, osiguran parking, doručak (žitarice), kava, čaj i Cedevita, Multisport kartica, dodatni dani godišnjeg odmora, organizirano darivanje krvi i slobodni dani za donatore 

STUDENTI
Redovito sudjelujemo na job fairovima i sličnim događajima te organiziranimo druženja sa studentima, imamo ugovorenu poslovnu suradnju s brojnim fakultetima. Studenti kod nas mogu obavljati praksu, a mogu i raditi prema svojim mogućnostima preko studentskog ugovora te kasnije imaju mogućnost zaposlenja (a većina i ostaje).

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.