Marketing

CJENIK USLUGA:

GODIŠNJI PROFIL TVRTKE NA REP.HR-u
Profili tvrtke su stranice na portalu rep.hr na kojima se predstavljaju IT tvrtke, s primarnim ciljem izgradnje dobrog imidža među developerima, tj. potencijalnim zaposlenicima, ali i svima drugima zainteresiranima za više informacija o navedenoj tvrtki. Profili tvrtki uključuju i druge usluge: godišnju objavu oglasa za posao, praćenje tvrtke kroz članke i sudjelovanje na jednoj rep.hr-ovoj konferenciji.
Više informacija možete preuzeti ovdje (PDF). Puna cijena profila iznosi 5000 kuna + PDV, no mogući su dodatni popusti.

GODIŠNJA OBJAVA OGLASA ZA POSAO
Rep.hr-ova vizija je postati portal s najviše IT oglasa za posao u Hrvatskoj do 2021. godine. Kako bismo to ostvarili, za male i srednje tvrtke nudimo godišnju objavu oglasa za posao za samo 1000 kuna + PDV.

BANNERI
Za klasičnu promociju bannerima na raspolaganju su dva bannera dimenzija 300x250.
Banner na gornjoj desnoj poziciji - 1500 kuna + PDV
Banner na donjoj desnoj poziciji - 800 kuna + PDV

IT PUB KVIZ
Rep.hr organizira četiri IT pub kviza godišnje (ili rjeđe u slučaju epidemije korona virusa) organizira IT pub kviz. Na kvizovima sudjeluje do 20 četveročlanih ekipa koje se natječu odgovarajući u pisanom obliku na oko 60 tekstualnih, audio i video pitanja raspoređenih  nekoliko rubrika. Više informacija o sponzorskim paketima možete preuzeti ovdje (PDF). Kontaktirajte nas za termine održavanja ili provjerite rep.hr-ov kalendar IT događaja. Prijave ekipa u pravilu se otvaraju 7-10 dana prije održavanja kviza.

TECH STORIES KONFERENCIJE
Rep.hr je u ožujku 2020. godine organizirao konferenciju na temu mobilnih aplikacija. U planu je održavanje do četiri konferencije različite IT tematike godišnje, više informacija o terminima i mogućnostima sponzoriranja i suradnje bit će objavljeno naknadno. Kako je bilo na prvoj konferenciji može se vidjeti iz do sada objavljenih video-predavanja na tu tematiku.

SPONZORIRANI ČLANCI
Na upit, ovisno o specifičnostima objave.

OGLAŠAVANJE U NEWSLETTERU
Uskoro

Informacije posljednji put ažurirane 21.04.2020.