Dream Agency

Dream agency bavi se razvojem web i mobilnih aplikacija.

OSNOVNI PODACI O TVRTKI
Web stranica: aboutdream.io/
Tvrtka je osnovana 2012. godine 
Lokacija tvrtke: Ulica Božidara Magovca 54 – sjedište, Savska cesta 118 – ured , 10000, Zagreb
Broj zaposlenih: Tvrtka trenutno ima 12 zaposlenih

DJELATNOST TVRTKE:
Dream agency bavi se razvojem web i mobilnih aplikacija. Radimo na dosta novim i zanimljivim projektima. 

Neki od projekata na kojima smo radili: 
• Radio Kali Sara – rađena je mobilna aplikacija za prvi romski radio koja je dostupna na Google Play Storeu i Apple App Storeu.
• WeaPay – aplikacija razvijena za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu a omogućuje studentima digitalno plaćanje u restoranima zagrebačkog studentskog centra.
• Moove – aplikacija za pregled raznih događaja, smještaja i gastro ponude u Hrvatskoj.
• Infoeduka -  aplikacija za studente koji pohađaju Visoko učilište Algebra

TEHNOLOGIJE:
• Python / Django
• C# / ASP.NET Core
• React
• Angular
• Flutter
• Docker
• Gitlab

OSNOVNI PODACI O ATMOSFERI U TVRTKI:
Mi smo dream. Malo tko u startu može reći da je ostvario san i da radi u njemu, no kod nas to uistinu ne staje samo na nazivu tvrtke. Zaposlenicima nudimo niz pogodnosti, tako da si uistinu mogu organizirati život i posao na način koji je u skladu s njihovim snovima.

Naše je prvo pravilo kako nema striktnih pravila – osim, dakako, onoga da posao mora biti obavljen kvalitetno i u zadanom roku. Organizacija radnog vremena i lokacije posla u potpunosti su stvar dogovora. Većina naših djelatnika preferira rad od kuće, a ekipa se okuplja u našem zagrebačkom uredu jednom mjesečno. Teške engleske fraze poput brain storminga i team buildinga obavljamo svi zajedno, no za ostalo ne očekujemo niti tražimo da ljudi gube vrijeme na dolaske do ureda ili sjedenje na uredskom stolcu uz neprekidno pogledavanje na sat. Kompromisa oko kvalitete urađenog i rokova nema, a o svemu se ostalom možemo dogovarati!

Prihvaćamo sve različitosti i trudimo se poštovati individualne potrebe i želje, kako bi naša, uglavnom mlada i proaktivna ekipa, nesmetano mogla baviti svojim poslom, profesionalno, ali i na način koji svakom od njih najbolje odgovara. To uključuje i naš odnos prema kupcima, poslovnim partnerima i projektima, sve je bazirano na individualiziranom pristupu svakome od njih. 

STUDENTI:
Studentima nudimo mogućnost zapošljavanja te mogućnost odrađivanja prakse. U praksi nam oni nakon prakse obično prakticiraju ostati u firmi i nastaviti raditi za nas, tako da nam iskustva kažu da taj model dobro funkcionira! 

Dakako, obzirom na to da smo i inače fleksibilni, lakoćom se prilagođavamo se studentima, tako da imaju dovoljno vremena za studentske obaveze, mogu raditi dio vremena, određene periode, ovisno o tome kako im paše uz faks.

Dodatno, neke od tehnologija koje koristimo, poput Fluttera, nisu baš svakodnevna znanja na tržištu rada, tako da kod zapošljavanja rado uzimamo ljude s vrlo malo ili čak nimalo iskustva, ali dobrom voljom za učenje uz rad – definitivno nismo od onih koji traže deset godina iskustva u tehnologiji izmišljenoj prije pet godina!

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.