Marko Posavec ovjereni voditelj projekta

Marko Posavec ovjereni voditelj projekta

Marko Posavec novi je ovjereni voditelj projekta u Omega softwareu s položenom C razinom (Certified Project Manager/IPMA LEVEL C) prema međunarodnom sustavu ovjere projektnog managementa.

U kompleksni proces dobivanja certifikata utrošeno je preko 50h, a trajao je ukupno 2 mjeseca. Nakon opsežne dokumentacije čija je priprema preduvjet za pristupanje ispitu slijedi priprema detaljnog izvještaja o nekom od odrađenih projekata, a koji uključuje preko 50% elemenata prema propisima IPMA-e. Prihvaćanje te obrazlaganje dokumentiranog izvještaja završna je faza certifikacije.

Posavec je dosad sudjelovao je na većini ključnih projekata u Omega softwareu od kojih svakako treba istaknuti uvođenje bolničkog informacijskog sustava u specijalnu bolnicu Akromion, informatizaciju konzervatorskih odjela u Ministarstvu kulture te mnogobrojne projekte iz područja Business Intelligence-a.

C level prema IPMA posjeduje nešto više od 100-njak ljudi i jedan je od zahtjevnijih certifikata iz tog područja. Pristupiti mu mogu samo iskusni voditelji koji imaju najmanje 3 godine stvarnog iskustva u vođenju projekata kao i određen broj sati utrošenih na formalnu edukaciju o projektnom managementu.

Za Omegu software ovo je drugi po redu certifikat C razine.

 

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: