Kategorija: Internet

Ako hosting tvrtke brzo ne uklone terorističke sadržaje čekat će ih do milijun kuna kazne! | Internet | rep.hr
Internet

Ako hosting tvrtke brzo ne uklone terorističke sadržaje čekat će ih do milijun kuna kazne!

Google zabranjen u Zagrebačkom poglavarstvu

Zaposlenici gradske administracije ne mogu pristupiti Googleu, što otežava provjeru bilo kakvih podataka na internetu, piše Novi list.

Britanska Vlada javnoj upravi preporučila korištenje Twittera

Britanska Vlada javnoj upravi preporučila korištenje Twittera | Internet | rep.hr

Velika Britanija objavila je 20 stranica uputa o tome kako koristiti Twitter, namijenjenih službama javne uprave te države, javlja The Associated press.

Facebook demantirao glasine o korištenju fotografija bez dozvole

Informacija o tome kako je Facebook oglašivačima dopustio korištenje fotografija njegovih korisnika koja se širi Facebookom uglavnom preko statusa korisnika je lažna, tvrdi Facebookov glasnogovornik Barry Schnitt.

Link tjedna: ICT.HR

Link tjedna: ICT.HR | Internet | rep.hr

Vizualni izgled portala ICT.HR posjetiteljima odmah otkriva da se radi o portalu koji pripada Monitor grupaciji, a tematika je jasna iz samog naziva portala: ICT odnosno Information and communication technologies.

Brzi-posao.hr - portal za objavu životopisa

Brzi-posao.hr - portal za objavu životopisa | Internet | rep.hr

Brzi-posao.hr najnoviji je u nizu job portala koji se posljednjih mjeseci pojavljuju u Hrvatskoj, no konkurencija barem za sada ne mora strahovati.

Google Wave dostupan putem pozivnica krajem rujna

Pristup novom Googleovom projektu koji kombinira email, chat i blog u jednom servisu, od 30. rujna bit će moguć putem 100.000 pozivnica koje će Google podijeliti kao i prilikom popularizacije Gmaila.

Trebamknjigu.com - preko interneta do polovnih školskih knjiga

Trebamknjigu.com - preko interneta do polovnih školskih knjiga | Internet | rep.hr

Novi portal trebamknjigu.com namijenjen je osnovnoškolcima i srednjoškolcima ili njihovim roditeljima kako bi lakše nabavili ili ponudili svoje polovne školske knjige drugima kojima su potrebne.

Index.hr posjećeniji od tportala i net.hr-a?

Index je prema ljestvici Googleovog servisa za mjerenje posjećenosti Adplanner prvi hrvatski portal koji je u mjesec dana posjetilo više od milijun posjetitelja iz Hrvatske, a prema istim podacima i jači portal od dosadašnjih lidera tportala i net.hr-a.

Intervju - Edo Plovanić: Oženio sam muzika.hr i filmski net

Intervju - Edo Plovanić: Oženio sam muzika.hr i filmski net | Internet | rep.hr

Edu Plovanića koji je na čelu Bend Medie koja obuhvaća tri poznata portala: Muzika.hr, Filmski.net i Booksa.hr specijalno za rep.hr upitali smo što je potrebno za komercijalni uspjeh portala u Hrvatskoj.

Gemius: 24sata.hr prvi put izbio na treće mjesto

Gemius istraživanje koje prikazuje rezultate i posjećenosti web stranica u deset država uključujući Hrvatsku objavilo je ovih dana podatke za lipanj 2009. godine.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.