Otvorena rep.hr stranica na facebooku

Rep.hr stranica na facebooku služit će za lakšu komunikaciju između korisnika i portala, kao dodatni kalendar za događaje u računalnom i ekonomskom svijetu, a na njoj će povremeno biti moguće osvojiti i neke manje nagrade.

Ante Odak uskoro u upravi VB Leasinga

Ante Odak dobio je odobrenje Hanfe za imenovanje na mjesto člana uprave društva VB Leasing.

Preuzmite obrazac za poreznu prijavu putem interneta

Preuzmite obrazac za poreznu prijavu putem interneta | Financije | rep.hr

Svi koji su obvezni podnijeti poreznu prijavu za 2008. godinu, ove godine to mogu učiniti do 2. ožujka, a obrazac mogu nabaviti u Narodnim novinama ili ga preuzeti putem interneta.

Srbiju u 2009. čeka 200.000 otkaza

Svjetska ekonomska kriza i istek ugovora u privatizaciji uzrokovat će prema nekim prognozama 200.000 otkaza u Srbiji u 2009. godini, piše srbijanski Blic.

Unatoč krizi zabilježen značajan rast oročene štednje u Zabi

Oročena štednja u Zagrebačkoj banci u 2008. godini ostvarila je porast od 3,6 milijardi kuna što je tri puta više u odnosu na godinu ranije, a u siječnju ove godine štednja građana dodatno je porasla za 840 milijuna kuna, piše u priopćenju Zagrebačke banke.

CMC i Novu tv moguće gledati preko mobitela

Nova tv, CMC, CNN, Eurosport i sjednice Hrvatskog sabora nakon jučerašnjeg početka testnog emitiranja Vipnetovog signala mogu se gledati putem mobitela koji su opremljeni mogućnošću primanja DVB-H signala, javlja Slobodna Dalmacija.

Tomislav Balaž voditelj logistike u Omega Software-u

Tomislav Balaž postao je novi voditelj odjela logistike u tvrtki Omega software, nakon godine dana provedenih na poziciji voditelja distribucije za Republiku Hrvatsku u tvrtki Dučkić Prom d.o.o.  

Rohatinski bankama oslobodio 840 milijuna eura

Rohatinski bankama oslobodio 840 milijuna eura | Financije | rep.hr

Smanjenjem stope minimalne pokrivenosti deviznih obveza banaka likvidnim deviznim potraživanjima s 28,5 na 25 posto guverner HNB-a Željko Rohatinski bankovnom sustavu omogućio je slobodno raspolaganje s oko 840 milijuna eura, javlja HRT.

Google pokrenuo servis za praćenje kretanja

Praćenje nečijeg kretanja na karti na osnovu mobitela te osobe postalo je dostupno zahvaljujući novom Googleovom servisu Latitude koji u kombinaciji sa servisom Google maps prikazuje lokaciju određene osobe na karti.

Poboljšajte prodajne aktivnosti pohađanjem seminara

Hladni pozivi i okidači u prodaji prvi su od pet jednodnevnih seminara Prodajne akademije koji će se održati u veljači.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.