Pokrenut oglasnik koji plaća unaprijed

Pokrenut oglasnik koji plaća unaprijed

Rousseau Aurelien iz Bostona naslutio je da će se zbog krize povećati potreba za prodajom i kupnjom polovne elektronike, pa je napravio web portal koji funkcionira još lakše od Ebaya, piše Forbes.

Aurelien svoj posao objašnjava jednostavnom izjavom - kaže da kupuje dolare za 80 centi. Po njegovoj procjeni, samo 1 posto američkih građana pokušava prodati rabljene elektronske uređaje preko interneta, a on im nudi još jednostavniju i bržu alternativu od uobičajenih oglasnika i aukcija.

Njegov portal spreman je odmah otkupiti polovne elektronske uređaje, na kojima će zaraditi na daljnjoj preprodaji. 

Aurelion, koji najvećim konkurentima doživljava ladice i ormare u kojima stvari mogu završiti umjesto na njegovom siteu trenutno zapošljava 30 ljudi. S obzirom da Europa i Hrvatska prate internet trendove iz SADa, vrijeme će pokazati hoće li sličan site s vremenom nastati i u Hrvatskoj.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: