Kategorija: Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku

Selimović i Mreža znanja pred kupnjom Business.hr-a

Sarajevski poduzetnik Mujo Selimović i konzultantska tvrtka Mreža znanja najizgledniji su zajednički novi vlasnici dnevnog lista i web portala Business.hr, te se očekuje da bi do potpisa i preuzimanja moglo doći sljedećih dana.

Novi C3 Picasso na danima otvorenih vrata u Citroenu

Novi C3 Picasso na danima otvorenih vrata u Citroenu | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Svi potencijalni kupci imat će mogućnosti testirati Citroën C3 Picasso na danima otvorenih vrata koji će se održati od 20. do 25. travnja 2009. godine kod svih ovlaštenih distributera novih vozila Citroën. 

Plivu čeka novi val otkaza?

Plivu čeka novi val otkaza? | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili od dva različita izvora unutar Plive, izraelski vlasnik Teva ohrabren manjkom nezadovoljstva u javnosti nakon prvog vala otkaza odlučio je provesti i drugi ne čekajući do ljeta kako je prvi čas navodno bilo planirano.

Šveđani biraju između tri ponude za prodaju Business.hr-a

Dosadašnji vlasnik i osnivač hrvatskih poslovnih novina i web portala Business.hr, švedski Bonnier Business Press dobio je tri ponude za prodaju, te će odluka o prodaji biti donesena sljedećeg tjedna.

Šibenik dobio poslovnicu HPB-a

Poslovnica Hrvatske poštanske banke, prva u Šibensko-kninskoj županiji, otvorena je jučer u Zadarskoj ulici u Šibeniku.

Kriza sve prisutnija u IT-u, očekuju se otkazi u Fini?

Posljedice globalne krize počele su se osjećati i u Hrvatskoj u kojoj su sve češće najave otkaza. Nakon najava masovnijih otpuštanja u Plivi koju je preuzela Teva i u HT-u u kojem su se otkazima usprotivili sindikati, iz neslužbenih izvora čuju se i najave masovnih otpuštanja u Fini.

Hrvatska tražilica GoHome stigla u Češku

Hrvatska tražilica GoHome stigla u Češku | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Češka inačica hrvatske tražilice za nekretnine GoHome predstavljena je danas pred više od 20-ak novinara iz vodećih čeških medija.

Dobit Zagrebačke banke 1,49 milijardi kuna

Grupa Zagrebačka banka objavila je kako je u 2008. godini ostvarila dobit prije oporezivanja koji iznosi 1,92 milijarde kuna, dok je ostvarena neto dobit 1,49 milijardi kuna. To je porast od impresivnih 17,2 posto u odnosu na 2007. godinu, zaključak je donesen na temelju revidiranih financijskih izvješća za prošlu godinu, pišu Business.hr i Seebiz.eu.

Sponzorirani članak: ERP rješenja Omega softwarea podržavaju rast tvrtki klijenata

Poslovna informacijska rješenja tvrtke Omega software podržavaju rast tvrtki - dugogodišnjih klijenata koji se bave trgovinom (veleprodajom i maloprodajom), distribucijom, uslugama i proizvodnjom.

Veliki trgovački lanci drže 72 posto prometa

Kada se promatra proizvode svakodnevne potrošnje Konzum je i dalje apsolutni lider u spontanoj (82 posto) i ukupnoj poznatosti (99 posto) trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Značajnu ukupnu poznatost, od preko 90 posto, osim Konzuma imaju još Pevec, Kaufland, Getro, Mercator, Lidl i Billa, rezultati su Gfkovog istraživanja.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.