Kategorija: Karijere

Ivan Marić novi ravnatelj Srca | Karijere | rep.hr
Karijere

Ivan Marić novi ravnatelj Srca

Fortune izabrao Stevea Jobsa za menadžera desetljeća

Titula menadžera desetljeća zadnji je podvig Stevea Jobsa koji je život započeo kao posvojeno dijete, preživio dva susreta sa smrću i u zadnjih deset godina značajno utjecao na tržišta glazbe, filmova, mobilne telefonije i računala.

Neven Barković novi izvršni urednik T-portala

Neven Barković od početka studenog novi je član redakcije Tportal.hr-a, u kojoj će obavljati funkciju izvršnog urednika zajedno s Bojanom Stilinom.

HEP dobio novu Upravu

Predsjednik Uprave HEP-a je prethodno imenovani Leo Begović, a novi članovi su Dubravko Lukačević, Snježana Pauk, Miljenko Pavlaković, Damir Pečvarac i Velimir Rajković.

Goran Češnovar novi predsjednik Uprave HG Spota

Goran Češnovar izabran je jučer za novog člana Uprave HG Spota nakon što je na 13. sjednici nadzornog odbora prihvaćena ostavka dosadašnje Uprave iu sastavu Alma Curl, Sanja Biočić i Arijana Suvaljko.

Marin Franković među tri svjetska stručnjaka s MVP priznanjem

Marin Franković među tri svjetska stručnjaka s MVP priznanjem | Karijere | rep.hr

Marinu Frankoviću, Algebrinom treneru i predavaču na Visokoj školi za primijenjeno računarstvo u Zagrebu, dodijeljeno je prestižno svjetsko priznanje Microsoft Most Valuable Professional (MVP) za područje "Management Infrastructure", koje podrazumijeva područje serverske infrastrukture, poslužitelja, virtualizacije i upravljačkih servisa.

Uhićeni menadžeri Podravke, Fime i SMS-a

Uhićeni menadžeri Podravke, Fime i SMS-a | Karijere | rep.hr

Darko Marinac, Zdravko Šestak, Saša Romac i Josip Pavlović iz koprivničke Podravke, Milan Horvat iz varaždinske Fima Grupe i Srđan Mladinić iz splitskog SMS-a uhićeni su zbog sumnje u malverzacije dionicama Podravke, javlja Večernji.hr

Saša Stublić u izvršnom odboru IT udruge pri HUP-u

Saša Stublić u izvršnom odboru IT udruge pri HUP-u | Karijere | rep.hr

Generalni direktor Omege softwarea Saša Stublić izabran je za člana Izvršnog odbora Udruge informatičke i komunikacijske djelatnosti pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca.

Domagoj Potkoč novi web developer u Inchoo-u

Domagoj Potkoč od danas je novi web developer u osječkoj tvrtki Inchoo d.o.o., a kao deveti zaposlenik ove tvrtke bit će zadužen za rad na eCommerce platformi Magento.

Vlatko Pejić novi kreativni direktor Luminusa

Vlatko Pejić novi je kreativni direktor Luminusa, koji je na ovo mjesto došao s dugogodišnjim iskustvo rada koje je stekao u reklamnim agencijama Bruketa & Žinić, Grey Worldwide, Ogilvy i drugima.

Reinhard Zuba u Upravi Vipneta

Reinhard Zuba u Upravi Vipneta | Karijere | rep.hr

Reinhadr Zuba novi je član Uprave i glavni direktor marketinga, prodaje i službe za korisnike Vipneta koji će na to mjesto doći 5. listopada, piše Banka.