Kategorija: Internet

Ako hosting tvrtke brzo ne uklone terorističke sadržaje čekat će ih do milijun kuna kazne! | Internet | rep.hr
Internet

Ako hosting tvrtke brzo ne uklone terorističke sadržaje čekat će ih do milijun kuna kazne!

Facebook podijelio korisnička imena

Najzagriženiji Facebook korisnici jučer su odabrali korisnička imena zahvaljujući kojima se lakše može doći do njihove Facebook stranice, a čini se da će u budućnosti nuditi i još neke mogućnosti za korisnike.

Dell prihodovao tri milijuna dolara zahvaljujući Twitteru

Tvrtka Dell objavila je kako su tri milijuna dolara njihove prodaje došli preko Twittera - socijalne mreže čija profitabilnost se još istražuje, piše Informationweek.

Državni ured upozoravat će djecu na opasnost od interneta preko mlijeka

Središnji državni ured za e-Hrvatsku upozoravat će djecu o opasnostima interneta i mobitela preko mlijeka, piše Večernji list.

Tvrtke ne znaju da nove domene dolaze sljedeće godine

Dvije trećine tvrtki u Velikoj Britaniji prema nedavno provedenoj anketi nisu upoznate sa liberalizacijom koja će sljedeće godine utjecati na promjene u pravilima uporabe ekstenzija internet domena, javlja Reuters.

Predstavljen novi portal o zdravlju

Novi portal o zdravlju www.mojezdravlje.net pokrenula je ovih dana tvrtka Alfa Puls d.o.o. iz Zagreba, a nudit će vijesti i tekstove vezane uz osobno zdravlje i medicinu te mogućnost interakcije između korisnika.

Puštena testna verzija Opere 10

Internet pretraživač Opera od srijede na internetu nudi testnu Operu 10, novu verziju pretraživača koja bi trebala omogućiti brže downloade, novi dizajn i nove opcije.

Došao Bing - microsoftov odgovor na Google

Došao Bing - microsoftov odgovor na Google | Internet | rep.hr

Microsoft je pokrenuo tražilicu Bing koja na prvi pogled gotovo da i nema veće razlike u odnosu na Google.

Ruska tvrtka nudi 200 milijuna dolara za samo dva posto Facebooka

Ruska investicijska tvrtka Digital Sky Technologies ponudila je 200 milijuna dolara odnosno 1,05 milijardi kuna za dvopostotni udio, što bi značilo da su ukupnu vrijednost Facebooka procijenili na nevjerojatnih 10 milijardi dolara.

Oglasnici na internetu ubijaju prihode tiskanih medija

Oglasnici na internetu ubijaju prihode tiskanih medija, te se broj ljudi koji su koristili online oglasnike u SAD-u u zadnje četiri godine povećao sa 22 na 49 posto, dok su prihodi novina od oglasa pali sa 17 na 10 milijardi dolara, piše Venturebeat.com

Tresla se brda, rodio se Wolfram Alpha

Najave o dolasku zamjene Googleu pokazuju se samo marketinškim trikom, s obzirom da - barem za sada - Wolfram Alpha nudi samo najosnovnije informacije, ne razumije previše pitanja, a upitno je i koliko je točnih odgovora.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.