Kategorija: Edukacija i događanja

Weblica se vraća | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Weblica se vraća

Osječki seminar o franšizama

Centar za franšizu Centra za poduzetništvo Osijek, organizira 12. svibnja 2009. godine, seminar “Franšiza od A do Ž”.

Osječki seminar uči poduzetnike o zaradi na internetu

Centar za poduzetništvo Osijek organizira  06. i 07.05. 2009. godine seminar pod nazivom „Internet marketing“.

Student si? NATO te treba

NATO je raspisao natječaj za šestomjesečnu praksu u Belgiji namijenjenu trenutnim studentima različitih profila, ili onima koji su završili fakultet u proteklih godinu dana.

Microsoft na FER-u

Microsoft Student Technology Day održat će se danas, u srijedu, 15. travnja 2009. s nizom predavanja na rasporedu od 10:15 - 15:00 sati u Bijeloj vijećnici FER-a.

Većina magistara sami platili studij

Magistarski poslijediplomski studij većina od 871 kandidata koji su dobili titulu u Hrvatskoj prošle godine troškove tog studija platili su sami, podaci su Državnog zavoda za statistiku.

Radionice za buduće poduzetnike u Osijeku

Centar za poduzetništvo Osijek organizira novi ciklus seminara "Započnite vlastiti posao" koji je namijenjen poduzetnicima početnicima i svima koji razmišljaju o ulasku u poduzetničke vode.

DaNTe - Dan novih tehnologija u Rijeci

Dan novih tehnologija - DaNTe jednodnevni je skup koji će se po četvrti put održati 10. travnja u organizaciji grada Rijeke i udruge MIPRO

Informatika u turizmu ponudila rješenja za turističku industriju

Konferencija "Primjena.com: Informatika u turizmu" na kojoj su domaći informatički stručnjaci predstavili strategije i ICT rješenja za kvalitetnije poslovanje turističke industrije, posebno hotelijerstva i turističkih agencija održana je jučer u Cinestaru u Novom Zagrebu.

Webmarket konferencija - top mjesto za informacije o pokretanju webshopova

Online prijave za WebMarket konferenciju, prvu konferenciju o online trgovini u Hrvatskoj traju još samo 7 dana, do 6. travnja 2009. WebMarket konferencija se održava 7. i 8. travnja u konferencijskom centru hotela Aristos u organizaciji Allianz Directa.

HR Summit krajem svibnja u Splitu

HR Summit krajem svibnja u Splitu | Edukacija i događanja | rep.hr

Dvodnevni HR Summit u organizaciji portala posao.hr održat će se 29. i 30. svibnja 2009. u Le Meridien Lav hotelu u Splitu (Podstrana), a ovogodišnja tema bit će Organizacijske kulture s naglaskom na upravljanje promjenama.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.