Google Go kombinacija Pythona i C++

Google je pod open source licencom objavio eksperimentalni programski jezik GO stvoren kao hibrid između dinamičkih, web-orijentiranih jezika poput Pythona i kompajliranih jezika kao što je C++.

Linux radionice u Rijeci

Osnovna linux radionice u Rijeci trajat će četiri dana tijekom studenog, dok se u prosincu planira nastavak s radionicama naprednije razine.

Adobe otpušta gotovo 700 radnika

Adobe otpušta gotovo 700 radnika | Zapošljavanje | rep.hr

Adobe Systems otpustit će 680 zaposlenih, što predstavlja devet posto zaposlenih te tvrtke, objavio je MacWorld.com

Google Caffeine uskoro spreman za širu javnost

Optimizirana Googleova tražilica Caffeine uskoro će biti spremna za masovnu upotrebu, objavljeno je na stranicama testne verzije.

Pao server RBA

Bankomati Raiffeisen banke i mogućnost plaćanja putem računa te banke na prodajnim mjestima u Zagrebu nisu bili mogući u ponedjeljak navečer.

Nebojša Grbačić novi urednik na T-portalu

Nebojša Grbačić od početka prosinca prelazi na novo radno mjesto urednika na T-portal.hr-u.

Hrvati i Slovenci zajedno u svemir?

Ulix - jedina hrvatska tvrtka koja nudi putovanja u svemir u suradnji s britanskom tvrtkom Virgin Galactic, predstavila se u Ljubljani u Cankarjevom domu u sklopu sajma Turisticum 2009.

Gubitak HG Spota 23,7 milijuna kuna

Gubitak HG Spota 23,7 milijuna kuna | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Ukupni prihodi HG Spota u prva tri kvartala 2009. godine iznosili su 135,8 milijuna kuna, pri čemu je maloprodaja zabilježila pad od 29 a veleprodaja iznad 50 posto u odnosu na isto razdoblje iste godine.

Fortune izabrao Stevea Jobsa za menadžera desetljeća

Titula menadžera desetljeća zadnji je podvig Stevea Jobsa koji je život započeo kao posvojeno dijete, preživio dva susreta sa smrću i u zadnjih deset godina značajno utjecao na tržišta glazbe, filmova, mobilne telefonije i računala.

FOTO: TweetUp Zg

TweetUp Zagreb, okupljanje najvjernijih korisnika društvene mreže Twitter iz ovog dijela države još jednom je održano u pivnici Zlatni Medo.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.