Novi poslovi Ericssona NT vrijedni 54,8 milijuna kuna

Ericsson Nikola Tesla na tržištu Zajednice Neovisnih Država ugovorio niz novih poslova ukupne vrijednosti 54,8 milijuna kuna. 

Kako na inovativan način pristupiti klijentima?

Kako na inovativan način pristupiti klijentima? | Marketing | rep.hr

Tvrtke koje se bave izradom weba često prilikom pristupa klijentima zanemaruju osnovno pitanje: zbog čega bi netko naručio izradu weba baš od njih.

Nova Opera nudi razmjenu datoteka

Nova Opera nudi razmjenu datoteka | Internet | rep.hr

Pretraživač Opera 10.10 po prvi put dolazi s Opera Unite-om koji kombinira pretraživač i server, pa korisnici mogu međusobno razmjenjivati datoteke bez potrebe za trećom stranom, piše OSnews.com

Hrvati jedni od osam nacija na virtualnom skijaškom natjecanju

Hrvati jedni od osam nacija na virtualnom skijaškom natjecanju | Tehno i IT | rep.hr

Virtualni skijaški kup SKI Challenge besplatna je igra za PC koju su putem portala onlineskijanje.com ponudili 24sata i Večernji list.

Microsoft Hrvatska traži novog direktora

Microsoft Hrvatska traži novog direktora s obzirom da će sadašnja direktorica Venesa Schütz uskoro napustiti tvrtku, objavio je Business.hr

Malo programerskog humora

Vjerojatno su svi čuli za vic o broju ljudi koji znaju razmišljati binarno, ali ovdje donosimo i puno drugih manje poznatih šala.

Varga najbolji predavač šeste Web::Strategije

Miroslav Varga iz Osijeka najbolji je predavač šeste Web:Strategije prema ocjenama publike, objavljeno je na službenim stranicama konferencije.

Kreativna tvornica nakon zagrebačkog pokrenula i beogradski shopping portal

Kreativna tvornica nakon zagrebačkog pokrenula i beogradski shopping portal | Internet | rep.hr

Kreativna tvornica d.o.o. iz Zagreba i Shopping city d.o.o. iz Beograda objavili su Shop in Beograd portal na adresi www.shop-in-beograd.com i pokrenuli prvi specijalizirani regionalni online projekt povezujući tako dva najjača shopping centra Zagreb i Beograd.

Nova Uprava radija 101 najavila novi web portal

Web portal Radio 101 bit će redizajniran prvog veljače, najavio je u razgovoru na tom radiju novi direktor Drago Perić.

Google predstavio svoju ponudu u Zagrebu

Google predstavio svoju ponudu u Zagrebu | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Što Google nudi po pitanju online promocije predstavili su danas Googleov predstavnik za Hrvatsku Hrabren Suknaić i članica Googleovog AdWords tima iz Dublina Zrinka Opasić tijekom 90 minutnog predavanja u prostorijama HGK unutar poslovnog centra Almeria koje je organizirala udruga hrvatskih developera CROWD.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.