Zoran Vujasinović na čelu Renault-Nissana Hrvatska

Zoran Vujasinović na čelu Renault-Nissana Hrvatska

Korporacija Renault je imenovala g. Zorana Vujasinovića generalnim direktorom tvrtke Renault Nissan Hrvatska d.o.o.

Na novoj funkciji, na koju je stupio početkom siječnja ove godine, Zoran Vujasinović će biti odgovoran za cjelokupni nastup marki Renault, Nissan i Dacia na tržištu Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije. Član je Upravnog odbora teritorijalne jedinice Renault Adriatic, a direktno odgovara g. Ericu Bernardu, generalnom direktoru Teritorijalne jedinice Adriatic.

Rođen 13. svibnja 1972. godine u Zagrebu, diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, a školovao se i na prestižnoj Bledskoj školi menadžmenta IEDC.

Karijeru u automobilskoj industriji započeo je u tvrtki Renault Hrvatska u svibnju 2000. g. na funkciji product managera za Renaultova vozila da bi početkom 2004. godine postao Voditelj Marketinga Nissana, a potom i Brand Manager za marku Nissan. 

Prije imenovanja na sadašnju funkciju, Zoran Vujasinović je tri godine radio u Renaultovoj centrali u Parizu na funkciji Managera za marketig i prodaju marke Renault na ruskm tržištu u okvirima teritorijalne jedinice Euromed.

Komentirajući novo imenovanje, g. Eric Bernard, generalni direktor teritorijalne jedinice Renault Adriatic rekao je: „S punim povjerenjem predajem kormilo tvrtke u Zoranove ruke. On jako dobro poznaje Renaultovu i Nissanovu gamu i ima vrlo veliko međunarodno radno iskustvo u auto industriji. Veseli me i činjenica da će konačno domaći čovjek biti na čelu naše hrvatske filijale.”

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: