Saša Ćeramilac novi voditelj Novca

Saša Ćeramilac novi voditelj Novca

Voditeljsko mjesto 'Novca' od 31. svibnja preuzima Saša Ćeramilac.

Business magazin Nove TV za poslovne ljude, poduzetnike i potrošače nastavlja nedjeljom donositi najvažnije događaje u gospodarstvu. Saša Ćeramilac najpoznatiji je hrvatskoj publici kao voditelj magazina 'U sridu'. U medijima je Saša već više od deset godina. Radijskim slušateljima poznat je po emisiji Radio referendum koju je uređivao i vodio na Plavom radiju. Ćeramilac od rujna 2007. radi kao glavni urednik Hit mreže, te voditelj i urednik kontakt emisije 'Mali macchiato'.

Dosadašnja voditeljica 'Novca' Jastra Ilić i dalje ostaje dio novinarskog tima business magazina, a emisiju od nedavno uređuje dugogodišnji novinar Željko Matić, urednik informativno-političke redakcije Radija 101 i emisija 'Parliament show' i 'Intervju tjedna'.

'Zbog prirode svog posla redovito pratim gospodarstvo i financije te se stoga izuzetno veselim ovom angažmanu. Teme kojima se bavi 'Novac' su područja koja se sve više tiču svih nas. Do nedavno su neke druge teme dominirale, a uslijed ove globalne krize teme iz gospodarstva su se nametnule u prvi plan. Magazin 'Novac' pridonosi da se sve aktualnosti iz poslovnog svijeta još bolje približe što većem broju gledatelja i ukažu kako gospodarska kretanja utječu na posao i život svih nas.' – izjavio je Saša Ćeramilac, novi voditelj magazina 'Novac'.

Poslovni magazin 'Novac' tjedna je polusatna emisija o gospodarstvu i novcu i njihovom utjecaju na svakodnevni život. Gospodarski trendovi, poslovna i financijska kretanja i globalni događaji tema su magazina koji donosi priče iza vijesti. Opisujući najvažnije događaje o kojima ovisi poslovna budućnost biznismena, emisija obrađuje teme koje su zanimljive i korisne laičkim sudionicima u gospodarskim aktivnostima – potrošačima, odnosno krajnjim korisnicima.