Maja Turčić i Marija Zovko prešle u Carlsberg

Kako bi što kvalitetnije podržala stalni rast poslovanja, kompanija Carlsberg Croatia je krajem 2008. godine izvršila kadrovska pojačanja. Naime, dužnost samostalnog voditelja proizvoda preuzela je Maja Turčić, a nova je pravnica društva Marija Zovko.

Svoju je karijeru Maja Turčić započela u Jamnici d.d, a u Carlsbergu Croatia dolazi iz Agrokora d.d. gdje se kao brand manager coordinator bavila kreiranjem marketinške strategije za brendove unutar koncerna. Na poziciji će samostalnog voditelja proizvoda Maja Turčić biti zadužena za Carlsberg, Tuborg Green i energetski napitak Battery, premium brendove Carlsberga Croatia.

Marija Zovko diplomirani je pravnik s položenim pravosudnim ispitom, a u Carlsberg Croatia dolazi s pozicije savjetnika u Općinskome državnome odvjetništvu u Križevcima. Nakon 5 godine provedenih u Općinskome državnome odvjetništu u Koprivnici i Križevcima Marija Zovko će kao pravnica društva preuzeti pravno praćenje poslovanja Carlsberga Croatia.

 

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: