Krešo Perica novi direktor IBM-a Hrvatska

Krešo Perica postao je početkom godine novi direktor hrvatske podružnice IBM-a Hrvatske, te je na tom mjestu početkom ove godine zamijenio Ivana Vidakovića.

Perica je posljednje dvije godine bio na mjestu voditelja prodaje unutar IBM-a za "brzorastuća tržišta i inovativna rješenja" za regiju CEMAAS (Centralna i istočna Europa, bliski istok, Afrika, Austrija i Švicarska). U IBM-u radi od 1992. godine, a do sada je obnašao i dužnosti Account managera za banke i financijske ustanove, direktora prodaje, direktora IBM Global Servisa i Territory managera.

Tijekom 16-godišnje karijere u IBM-u, završio je cjelokupan IBM Management Development ciklus, uključujući i executive development programe; "Global Leadership" i "Global Business Management" za vrijeme studijskog boravka u IBM HQ Armonk.

Njegov prethodnik Vidaković otišao je na regionalnu funkciju IBM Business Controls Project Leader za područje srednje i istočne Europe.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: