Gemiusovi rezultati za devet država sada dostupni i na internetu

Gemiusovi rezultati za devet država sada dostupni i na internetu

Rezultati Gemius istraživanja odnedavno su dostupni na web portalu audience.com.hr, na kojem je moguće pregledavati povijesne i sadašnje podatke o posjećenosti portala u Hrvatskoj i još osam istočnoeuropskih država.

Osim hrvatskih, prikazani su podaci o posjećenosti web portala u Rusiji, Mađarskoj, Bugarskoj, Ukrajini, Poljskoj, Estoniji, Latviji i Litvi, odnosno onih koji su dali dopuštenje za uvrštenje u istraživanje.

Za svaki site moguće je pronaći podatke o dosegu unutar vlastite države, broju mjesečnih posjetitelja i broju pregledanih stranica.

Podaci za siječanj 2009. godine obuhvaćaju 224 hrvatska web portala, a redoslijed u prvih deset je trenutno sljedeći: net.hr, tportal.hr, forum.hr, index.hr, blog.hr, 24sata.hr, naslov.hr, dnevnik.hr, bloger.hr, njuskalo.hr Grafovi na stranici Gemiusa omogućuju i usporedbu kretanja posjećenosti do deset odabranih portala kroz period od zadnjih godinu dana.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške:
     

Koji su najposjećeniji hrvatski računalni i ekonomski portali?

Gemiusova ljestvica sve je relevantnija pri usporedbi web stranica. Pregledali smo podatke za prosinac 2008. godine i izdvojili rezultate o posjećenosti računalnih i ekonomskih web portala.