Dodano komentiranje članaka na portalu rep.hr

Registrirani korisnici portala rep.hr od prekjučer mogu komentirati članke na portalu, što do sada nije bilo moguće.

Komentiranje je dodano nakon što je nekoliko posjetitelja portala izrazilo želju za komentiranjem članaka, a želja je s vremenom dobiti što više ozbiljnih komentara na članke, zbog čega će se komentari potpisivati imenom i prezimenom navedenim prilikom registriranja. Osim posloprimaca, komentare omgu ostavljati i registrirani poslodavci.

Svi ozbiljniji portali imaju mogućnost komentiranja članaka, koja se nekada zna pokazati izrazito korisna jer se pokazalo da u rijetkim slučajevima komentari mogu biti informativniji i točniji od samih članaka na hrvatskim portalima.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: