Nova Uprava Hypo banke najavila povoljnu prodaju stanova

Nova Uprava Hypo-Alpe-Adria banke najavila je jučer akcijsku prodaju 700 stanova svojih klijenata i planove jačanja tržišne pozicije, piše Lider.

Cilj prema kojem će biti usmjerena strategija banke koja ima 10,1 postotoni tržišni udio jest postati treća banka na hrvatskom tržištu, a korak prema tom cilju je i upravo završena integracija Slavonske banke.

Nova Uprava koju čine Markus Fersti, Krešimir Starčević, Tadija Vrdoljak i Ivan Mihaljević predstavila je i akciju sličnu onoj koju već provodi Raiffeisen banka - Hypo će se uključiti u prodaju 700 stanova svojih klijenata - građevinskih tvrtki - a građane čekaju posebni uvjeti: fiksna kamata od 5,5 posto i poček od šest mjeseci, dok će cijena stanova biti 10 do 20 posto niža. Početak akcije predviđen je za 1. travnja.

 

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: