I Erste se uključio u akcijske prodaje stanova

Erste Steiermarkische banka treća je banka koja je odlučila ponuditi povoljnije uvjete stambenog kreditiranja fizičkih osoba u suradnji sa svojim klijentima graditeljskim tvrtkama.

Povoljniji uvjeti očituju se kroz sniženu kamatnu stopu koja će biti fiksna u razdoblju 24-30 mjeseci i kreće se u rasponu od 4,00 do 5,85 posto, ovisno o odabranom modelu kredita i kreditnoj sposobnosti klijenta, te odobravanju kredita bez naknade za obradu kredita. Graditelji-klijenti banke će subvencionirati dio kamatne stope po kreditu i naknadu, dok će s druge strane banka omogućiti realizaciju kredita uz povoljnije instrumente osiguranja. Po isteku subvencioniranog razdoblja, kamatna stopa za klijenta bit će u rasponu od 6,00 posto do 6,85 posto, ovisno o modelu i kreditnoj sposobnosti klijenta.

Cilj ove akcije je približiti graditelje i potencijalne kupce stambenih prostora. U akciji će sudjelovati oko 100 klijenata banke-građevinskih tvrtki te će biti dostupno oko 1300 stanova širom Hrvatske, a popis građevinskih tvrtki i stambenih projekata koji će sudjelovati u akciji bit će uskoro obavljen na internetskim stranicama ESB-a.

ESB će od početka travnja 2009. uskladiti kamatne stope na postojeće i nove kredite. Za postojeće kredite kamatne stope povećat će se za 0,35 postotna boda (p.b.) za stambene kredite i adaptacijske kredite uz valutnu klauzulu u CHF i USD, za 0,5 p.b. za stambene kredite i adaptacijske kredite uz valutnu klauzulu u EUR i za 0,7 p.b. za stambene kredite i adaptacijske kredite u HRK. Postojeći gotovinski krediti, hipotekarni krediti, krediti iz minusa u plus te krediti za kupnju vozila povećat će se do najviše 0,95 p.b. 

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: