Sajmovi karijera na FER-u i Ekonomiji

Sajam karijera na Fakultetu elektrotehnike i računarstva JobFair održat će se u utorak i srijedu - 17. i 18. ožujka - a osim nekoliko tvrtki - poslodavaca, studentima će se predstaviti i portal rep.hr čija prezentacija uz savjete za posloprimce je predviđena u srijedu u 15 sati.

Na sajmu se očekuje znatan broj studenata, a vrijedi istaknuti kako samo peta godina studija broji preko 1100 studenata koji će ove godine diplomirati i tražiti posao. Studenti će imati priliku prijaviti svoje životopise u bazu podataka namijenjenu poslodavcima, te odslušati prezentacije Končara, Vipneta, Ericssona i rep.hr-a, a tu su i prezentacije bivših studenata FER-a - Tomislava Cara (Infinum.hr), Igora Vuksanovića (pogledi.hr) i Marka Šantića i Dina Ravnića (Omnisdata.com).

Career Days na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu također se održava 17. i 18. ožujka, u sklopu čega će biti održane četiri radionice.

Radionica Proctera&Gamblea o selekcijskom procesu u tvrtki na programu je u utorak u 13 sati, a radionica Erste & Steiermarkische banci u 14 sati, dok su za srijedu predviđene radionice Henkela i Ernsta&Younga u 11 odnosno 14 sati.

Više o sajmovima možete vidjeti na stranicama jobfair.com.hr i aieseczagreb.hr/careerdays/