EFZG za lipanj sprema međunarodnu studentsku konferenciju

EFZG za lipanj sprema međunarodnu studentsku konferenciju

Studentski projekt Međunarodne studentske konferencije pod nazivom 1st International Student Conference 2009 „Time to Rethink Economics“ po prvi puta održati će se 12. i 13. lipnja 2009. u prostorima Ekonomskog fakulteta Zagreb. 

Cilj je ovog projekta, kako navode studenti organizatori, pružiti mladim i inovativnim studentima preddiplomskih i diplomskih studija mogućnost razvijanja sposobnosti kritičkog promišljanja o trenutnim i budućim ekonomskim, ali i društvenim problemima i izazovima.

Konferencija je međunarodnog karaktera s poslanim pozivima za suradnju studentima iz 12 europskih zemalja (Albanija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Češka, Hrvatska, Italija, Mađarska, Makedonija, Slovačka, Slovenija i Srbija). Službeni jezik konferencije je engleski. Svi zainteresirani mogu pisanjem radova (samostalno ili do maksimalno 3 koautora) na zadane teme ili samo prijavom ostvariti pravo na sudjelovanje u projektu koji je po svojoj vrsti jedinstven u Europi.

Službenu stranica konferencije nalazi se na adresi sites.google.com/site/isc2009croatia na kojoj se nalaze i sve relevantne informacije o načinu sudjelovanja, rokovima i ostalim bitnim podacima.