ConTEL 2009 u lipnju, prijave radova do 1. veljače

Međunarodna konferencija ConTEL 2009 - 10th International Conference on Telecommunications održat će se od 8. do 10. lipnja 2009. u Zagrebu.

ConTEL se održava u organizaciji FER-a i IEEE Communications Society Croatia Chapter, uz tehničko konsponzorstvo IEEE Communications Society, IEEE Croatia Section i IEEE Region 8.

Studenti poslijediplomskog doktorskog studija posebno se pozivaju da sudjeluju u doktorskom simpoziju ("Doctoral Symposium"), koji daje priliku da se preliminarni rezultati doktorskog istraživanja prezentiraju u nešto širem krugu, izvan vlastite istraživačke grupe, te da se u ranoj fazi prikupe konstruktivne kritike i korisne povratne informacije.

U sklopu programa konferencije koji obuhvaća širok raspon tema u telekomunikacijama i ICT-u, bit će održan i Workshop on IPTV Technologies and Multidisciplinary Applications.

Poziv za sudjelovanje i sve informacije vezane uz ConTEL 2009 možete naći na web-sjedištu konferencije http://www.contel.hr. Rok za prijavu radova je 1. veljače 2009.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: