Ingemark

Ingemark je tvrtka fokusirana na razvoj softvera po narudžbi, orijentirana na razvoj softvera za Američko i Europsko tržište.

Osnovni podaci o tvrtki
Web:
www.ingemark.com
Godina osnutka: 1990.
Prihod: 20-25 mil. kn
Broj zaposlenih: 61
Menadžment: Viktor Matić, Magdalena Matić, Jurica Mikulić, Hrvoje Ljubičić

Djelatnost tvrtke
Ingemark je tvrtka fokusirana na razvoj softvera po narudžbi, orijentirana na razvoj softvera za Američko i Europsko tržište.

Tehnologije
Java, Ruby, Swift, Kotlin, JavaScript, te RxJava, Dagger, MVMM, MVP, MVC, Angular, React JS, Node.js, HTML5, JSON, CSS, Linux containers, Orchestration platforms (ECS, Kubernetes), CI/CD (Jenkins, Spinnaker), IaaS (CloudFormation, Terraform), AWS, GCP, VMWare PKS, VMWare Tanzu/Pacific, JQuery, Knockout.js, TypeScript, Redis, ElasticSearch, Core Data, CocoaPods, RXSwift, ReactiveCocoa, Core Animation

Osnovni podaci o atmosferi u tvrtki
Ingemark se fokusira na timski rad, kvalitetan feedback i suradnju. Kod eventualnih problema na koje naiđemo zajedno gledamo kako ćemo taj izazov riješiti i nešto naučiti. Kroz razne formalne i neformalne načine uvijek raspravljamo o tome kako stvari napraviti bolje, posebice unutar timova. Međusobno se družimo za vrijeme, ali i nakon posla.

Zapošljavanje
Prvi korak u procesu zapošljavanja je neformalan. U početku na jednostavnoj kavi ili sastanku želimo bolje upoznati osobu, saznati njeno iskustvo i interese i planove za daljni razvoj karijere. Također, to je prilika gdje kandidati mogu saznati više o nama, našim projektima i razvoju. Ako postoji interes, organiziramo formalni intervju s našim CTO-om gdje se dogovaramo o potencijalnom zadatku i posljednjim
detaljima suradnje.

Naš pristup zapošljavanju je dugoročan. Osim otvorenih natječaja, intervjuiramo i kandidate koji nam se jave s otvorenom molbom, najčešće mid i senior developere. Ako dođemo u kontakt s nekim tko u tom trenutku ne želi mijenjati posao, a zainteresiran je čuti više o nama, volimo uložiti vrijeme za suradnju u budućnosti.

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.