Venio Indicium

Oglas

Konzultant/Implementator poslovnih informacijskih sustava – mid/senior

Tvrtka Venio indicium d.o.o. osnovana je 2011. godine s ciljem razvoja poslovnih informacijskih sustava. Od tada je uložen mukotrpan rad kako bi se potpuno iz početka napravio ERP sustav.

Sustav je građen modularno kako bi se mogao prilagoditi specifičnim potrebama klijenta. Pored ERP sustava u svom portfelju tvrtka ima još nekoliko programa koji su integrirani s ERP sustavom,te na taj način čine cjelinu koja može pokriti sve potrebe poslovanja nekog subjekta. Tvrtka je specijalizirana za prehrambenu industriju, a kroz VENIO ERP se može pratiti potpuna sljedivost.

Prisutni smo i u drugim vertikalama, te imamo suradnju s akademskom zajednicom od samog osnutka tvrtke. Naši konzultanti posjeduju veliko znanje i iskustvo u optimiziranju poslovnih procesa i implementaciji ERP sustava. S našim partnerima gradimo povjerenje, zajedno rastemo, i jedni druge podupiremo. 

Snaga i vrijednost naše kompanije leži u našem timu. Uspjeh Venio indicium-a je uspjeh i zasluga naših zaposlenika i njihovog predanog rada. Svjestan toga, VENIO izuzetno cijeni svoje zaposnike, njihove stručne kvalifikacije, osobne kvalitete i inovativnost. Pozitivno okruženje našeg tima povoljno utječe na razvoj osobnih i profesionalnih kvaliteta, a rad s iskusnim kolegama i klijentima pruža neiscrpan izvor informacija i znanja.

VENIO potiče cjeloživotno obrazovanje svojih zaposlenika kroz savjetovanja, mentorstva, suradnju s akademskom zajednicom, poslijediplomske studije, seminare i razne tečajeve. Pazeći na svoje zaposlenike, mi aktivno pazimo na svoju budućnost!

Ako želite postati dio našeg dinamičnog i suvremenog tima, javite nam se...

Konzultant/Implementator poslovnih informacijskih sustava – mid/senior (m/ž)

Opis posla
Uloga implementatora poslovnih informacijskih sustava je da analizira poslovne procese, poslovne zahtjeve i poslovne sustave kod klijenata. Da osmisli i dizajnira zahtjeve poslovnih procesa za IT-om vezanih uz poslovne, financijske i operacijske sustave kritične za osnovne organizacijske funkcije. Da odredi i validira poslovne potrebe korisnika kroz intervjue korisnika i ostale metode analize pri tom koristeći komunikacijske i analitičke sposobnosti, te vještine rješavanja problema. On sudjeluje u implementaciji poslovnih informacijskih sustava kod klijenata, sudjeluje u definiranju i testiranju novih funkcionalnosti sustava, pruža podršku i konzalting krajnjim korisnicima vezano za poslovni informacijski sustav i načine rada.

Uvjeti
Prednost je:
- Iskustvo u radu sličnih poslova
- Poznavanje nekog ERP sustava
- Poznavanje računovodstva i drugih ekonomskih znanja potrebnih za rad tvrtke
- Osoba spremna za timski rad i učenje
- Prednost poznavanje MS SQL baza podataka

Otvoreno je više pozicija, pa nam se javite bili mid ili senior.

Što nudimo
- rad na velim i značajnim projektima
- različite edukacije, certificiranja, treninzi
- super mlada ekipa puna entuzijazma i vrhunska radna atmosfera
- kava, voće i druge sitnice rad čine ugodnijim 
- do 27 dana godišnjeg odmora
- par tjedana godišnje mogućnosti rada od kuće po dogovoru
Vrsta zaposlenja:Na određeno vrijeme, Stalni radni odnos, Studentski ugovor 
Rad od kuće:Povremeno 

Lokacija rada: Split

Podaci zaposlenika

Kontakt podaci

posao@venio.hr