Kategorija: Edukacija i događanja

Weblica se vraća | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Weblica se vraća

Rep.hr na PMF-ovom sajmu poslova 9. lipnja

Sajam poslova u organizaciji matematičkog odjela PMF-a na kojem će se predstaviti nekoliko tvrtki održat će se u utorak 9. lipnja ove godine.

Besplatne knjige na Danima poslovne edukacije

Dani poslovne edukacije u organizaciji Poslovnog savjetnika održavaju se danas (četvrtak) u hotelu Westin.

Učenje preko interneta - više informacija u Koprivnici

Predavanje tvrtke Cognita na temu učenja putem Interneta (e-learning) u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom u Koprivnici održat će se u HGK Županijskoj komori Koprivnica na adresi Josipa Vargovića 1/I, dana 4.6.2009. godine u 11:00 sati.

Seminar za prodajne predstavnike u Osijeku odgođen za 16.06.

Centar za poduzetništvo Osijek 16.6.2009. organizira seminar Prodajne vještine za prodajne predstavnike i prodavače u direktnoj prodaji. 

Danas rok za predaju radova međunarodnog seminara za mlade ekonomiste

U sklopu ekonomske konferencije u Dubrovniku, HNB organizira YES - Young Economist's Seminar koji će mladim hrvatskim ekonomistima pružiti mogućnost prezentacije svojih radova pred međunarodnom publikom.

Kako organizirati znanstvenu konferenciju?

Predavanja iskusnih organizatora znanstvenih konferencija Mislava Grgića i Aleksandra Szabe o organiziranju istih, održat će se na FER-u u utorak, 12. svibnja u 14 sati u Bijeloj vijećnici fakulteta.

Dubrovnik domaćin svjetskog kongresa službi za zapošljavanje

Hrvatski zavod za zapošljavanje ima veliku čast i odgovornost biti domaćinom Osmoga svjetskog kongresa Svjetskog udruženja javnih službi za zapošljavanje (World Association of Public Employment Services - WAPES) s temom: Odgovor svjetskih službi za zapošljavanje na krizu - Operativne inicijative za održiv oporavak, koji ce se 28. i 29. svibnja 2009. održati u Hotelu Excelsior u Dubrovniku.

IRB bez 'otvorenih vrata', ali učenici svejedno dolaze

Institut 'Ruđer Bošković' ovih dana ugostio je brojne učenike što je samo dio serije stalnih posjeta, piše u priopćenju Instituta.

EFZG organizira program upoznavanja sa SAP-om

Najava programa SAP Boot Camp-a 2009 na kojem će se zainteresirani studenti moći upoznati s mogućnostima poslovnog softvera SAP i s njegovom primjenom u poslovnom svijetu održana je jučer u 12 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Švedsko natjecanje iz robotike donosi nagrade vrijedne 20.000 eura

Međunarodno natjecanje iz robotike koje organizira švedski Robotdalen najboljim istraživačima iz područja robotike dodijelit će ovog rujna nagrade u vrijednosti 20.000 eura.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.