Od rujna ZSE uvodi novi burzovni indeks - Crobex10

Zagrebačka burza planira uvođenje nekoliko novih burzovnih indeksa, a prvi koji će biti uveden nakon Crobexa bit će Crobex10 koji starta sedmog rujna 2009. godine, objavljeno je na samoj Burzi.

Plaće u Zagrebu 915 kuna veće od hrvatskih

Prosječna zagrebačka plaća u svibnju je iznosila 6241 kuna neto odnosno 9462 kune bruto, podaci su koje je objavio grad Zagreb.

Vesna Balenović pobijedila Inu, čeka povratak na posao

Inina direktorica Vesna Balenović koja je 2001. godine dobila otkaz u Ini zbog upozoravanja na navodni kriminal, nagodila se s hrvatskom vladom na sudu u Strasbourgu, te će dobiti odštetu i biti vraćena na svoj posao u Inu.

Google kupuje On2 Technologies za 106,5 milijuna dolara

Google kupuje On2 Technologies za 106,5 milijuna dolara | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Google će kupiti tvrtku On2 Technologies poznatu po video kompresiji za 106,5 milijuna dolara, objavili su jučer iz Googlea, a prenosi informationweek.com

Novi list ima probleme sa zlonamjernim softverom

Novi list ima probleme sa zlonamjernim softverom | Internet | rep.hr

Google Chrome posljednjih dana povremeno upozorava posjetitelje portala Novilist.hr na zlonamjerni softver prisutan na web stranicama ovih riječkih novina.

Protega smijenjen, Maletić na čelu HPB-a

Protega smijenjen, Maletić na čelu HPB-a | Karijere | rep.hr

Josip Protega smijenjen je s mjesta predsjednika Uprave HPB-a, a na njegovo mjesto doći će Čedo Maletić - nekadašnji viceguverner HNB-a i predsjednik uprave Imex banke.

Google pokrenuo kampanju usmjerenu na male i srednje tvrtke

Googleova nova kampanja pokrenuta ovih dana u četiri američka velegrada (New York, San Francisco, Boston i Chicago) malim i srednjim tvrtkama poručuje "go Google".

UltiCAD prezentiran arhitektima u BiH

Prezentacije noviteta i trendova u industriji dekora za dizajn pločastog namještaja tvrtke Egger te informatičko rješenje UltiCAD tvrtke Omega software održane su prošli mjesec u Banja Luci i Sarajevu pred 60 arhitekata, javljaju iz Omega softwarea.

Radni dan Šime Krasić - kava i novine

Radni dan Šime Krasić - kava i novine | Zabava i odmor | rep.hr

Državna revizorica Šima Krasić odgovorila je na upit Jutarnjeg lista o svom radnom danu, a odgovor je takav da je vrijedan prenošenja.

Nero 9 besplatan zauvijek

Osnovna verzija poznatog softvera za kopiranje CD-a i DVD-ova Nero 9 koja nudi samo kopiranje i snimanje medija, zauvijek je besplatna od kraja srpnja.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.