Još nekoliko odličnih isječaka s YouTubea

Zabavni YouTube isječci su super stvar kad ih pronađete - a još bolje je kad ih netko pronađe umjesto vas.

Budućnost televizije mogla bi jednog dana ići u tom smjeru: broj onih koji stvaraju i emitiraju program mogao bi se znatno povećati jer je tehnika potrebna za snimanje sve jeftinija, a nužnost cjelodnevnog emitiranja sve manja, a moglo bi se stvoriti i novo zanimanje - selektora tv programa.

U našoj viziji budućnosti selektorova jedina dužnost bila bi predlaganje sadržaja koji gledatelji mogu pogledati određeni dan kako bi se lakše snašli u šumi ponude emisija, filmova, serija i priloga. S takvom idejom i nakon uspjeha članka "10 najduhovitijih isječaka na YouTubeu" donosimo još nekoliko isječaka vrijednih gledanja.

The Muppets: Bohemian Rhapsody
Bohemian Rhapsody u izvedbi Muppeta vjerojatno je najbolji skeč koji su ikad napravili, a hrvatski gledatelji mogli bi se zabaviti kad primjete nevjerojatnu sličnost nekoliko lutaka i nekoliko hrvatskih političara. Pronađite Stjepana Mesića, Božu Prku, Ivana Šukera i Doris Koštu :)



Igudesman and Joo

Igudesman i Joo izvrsni su glazbenici koji svojim koncertima humorom približavaju klasičnu glazbu široj publici, a proteklih godina na svoje turneje redovito bi uključivali i Dubrovnik. Donosimo video u kojem se vidi sažetak jednog od njihovih izvrsnih nastupa.


Hi-men u Villa Parku

Dvojica mladića iz susjedne BiH napravili su izvrstan video koristeći samo nekoliko lutki, a potom su dodali podnaslove i učinili ga urnebesno duhovitim.

10 najduhovitijih isječaka na Youtubeu

Izbor najduhovitijih deset video isječaka na Youtubeu nije bio nimalo lak i ne isključujemo mogućnost da nam je nešto promaklo, no sigurni smo da će vam ono što smo izabrali pružiti pola sata dobre zabave.